24/7 pesupalvelu | Autopesu, Neste Pattijoki

Autopesumme palvelee läpi vuorokauden 24/7

Maksaa voit pankki- ja luottokorteilla sekä nyt myös Apple Pay:lla suoraan autopesun maksutolppaan huoltoaseman ulkopuolella. Maksutapana toimivat kaikki yleisimmät maksukortit. Aseman ollessa auki voit ostaa pesun myös kassalta. Kassaltamme saatte myös sarjapesukortit, halutuilla pesumäärillä ja ohjelmilla. Olemme myös rakentaneet autopesun jonotuskaistan, joka selkiyttää jonotusta autopesuun.

Muista hyödyntää pesupassi. Joka kuudes pesu veloituksetta!

Pesuohjelmat

1. Shinex-pesu 34,00 €

Aluksi auton etuosaan etuoviin asti ruiskutetaan itikoiden irrotusaine. Tämän jälkeen auton yli levitetään esipesuaine voimakkaampana seoksena auton alaosiin ja laimeampana auton yläosiin. Seuraavaksi harjaton huuhtelu, pyöräpesu sekä pehmoharjapesu. Ennen Shinex-vahan levitystä tehdään välikuivaus. Veteen liukenematon Shinex-vaha levitetään paineilman avulla. Vaha kiillotetaan harjoilla. Lopuksi huuhtelu ja kuivaus.

2. Kesätehopesu vahalla 29,00 €

Aluksi auton etuosaan etuoviin asti ruiskutetaan itikoiden irrotusaine. Tämän jälkeen auton yli levitetään esipesuaine voimakkaampana seoksena auton alaosiin ja laimeampana auton yläosiin. Seuraavaksi harjaton huuhtelu, pyöräpesu sekä pehmoharjapesu. Lopuksi huuhtelu, vahaus ja kuivaus.

3. Tehopesu vahalla 24,00 €

Auton yli levitetään esipesuaine voimakkaampana seoksena auton alaosiin ja laimeampana auton yläosiin. Seuraavaksi harjaton huuhtelu, pyöräpesu ja pehmoharjapesu. Lopuksi huuhtelu, vahaus ja kuivaus.

4. Kesäpesu 19,00 €

Auton yli levitetään esipesuaine voimakkaampana seoksena auton alaosiin ja laimeampana auton yläosiin. Seuraavaksi harjaton huuhtelu, pyöräpesu ja pehmoharjapesu. Lopuksi huuhtelu ja kuivaus.

5. Boxipesu 29,00 €

Pesu kuten numero 2, mutta yläharja ei laskeudu alas koko pesun aikana.

6. Pick-up pesu 29,00 €

Pesu kuten numero 2, mutta yläharja ei laskeudu ohjaamon jälkeen alas. Tämä pesu on tarkoitettu avolavapakettiautoille ilman lavasuojaa. Lavasuojalla olevat avolavapakettiautot voidaan pestä pesuilla 1.-4.

7. Harjaton huuhtelu 20,00 €

Pesu kuten numero 2, mutta harjapesua ei tehdä lainkaan, ei myöskään pyörille. Suositellaan ainoastaan kesäkäyttöön pölyt pois huuhteluna !!

Lisäksi saatavana 1. - 4. pesuihin:

Alustapesu 5 €

Auton alla liikkuu pituussuunnassa kelkka, jossa kaksi pyörivää laakasuutinta, paine 70bar

Pakettiautopesu yli 2,3m korkea 4 €

Ottaa ylemmät toiminnot koneesta mukaan

Pikapesu Christ-yhdistelmäkoneella

Meillä saat autosi puhtaana käteen. Monipuolisista pikapesuohjelmista voit valita autollesi sopivan ohjelman. Pesut suoritetaan ympäristöystävällisillä pesuaineilla. Lue pesuohjelmista tarkemmin alla.

Erinomaisesta pesutuloksesta vastaa uusi Christ Genius Vitesse -autopesuri. Läpiajettava pikapesuhalli on käytössä yötä päivää.

Olemme huolehtineet pesupaikkamme pesuvesien turvallisesta jatkokäsittelystä.

Huom. Jos hallissa tulee ongelmia soita Nesteen numeroon  08264300, yöaikana numero kääntyy hetken päästä päivystäjälle.

Katso pesujono tästä >

  

(Pesujono livekamera vaatii VLC-ohjelman)