24/7 pesupalvelu | Autopesu, Neste Pattijoki

Autopesumme palvelee läpi vuorokauden 24/7

Maksaa voit pankki- ja luottokorteilla sekä nyt myös Apple Pay:lla suoraan autopesun maksutolppaan huoltoaseman ulkopuolella. Maksutapana toimivat kaikki yleisimmät maksukortit. Aseman ollessa auki voit ostaa pesun myös kassalta. Kassaltamme saatte myös sarjapesukortit, halutuilla pesumäärillä ja ohjelmilla. Olemme myös rakentaneet autopesun jonotuskaistan, joka selkiyttää jonotusta autopesuun.

Muista hyödyntää pesupassi. Joka kuudes pesu veloituksetta!

Kun ostat vähintään kuusi pesua kerralla, saat 25% alennusta.

 

Nyt uutta!!

Voit ostaa sarjapesut tai vaikka vain yksittäisenkin pesun tietylle rekisterinumerolle. Kamera tunnistaa rekisterikilpesi kun ajat maksutolpalle ja ovet aukeavat. Jos olet ostanut erilaisia pesuja, tolppaan aukeaa ostamasi pesut ja valitset sieltä tilanteeseen sopivan ja ajat koneeseen. Helppoa, vai mitä!!

Pesuohjelmat

1. Shinex-pesu 37,00 €

Aluksi auton etuosaan etuoviin asti ruiskutetaan afalttipien irrotusaine. Tämän jälkeen auton yli levitetään esipesuaine voimakkaampana seoksena auton alaosiin ja laimeampana auton yläosiin. Seuraavaksi harjaton huuhtelu, pyöräpesu sekä pehmoharjapesu. Ennen Shinex-vahan levitystä tehdään välikuivaus. Veteen liukenematon Shinex-vaha levitetään paineilman avulla. Vaha kiillotetaan harjoilla. Lopuksi huuhtelu ja kuivaus.

2. Talvitehopesu vahalla 32,00 €

Aluksi auton etuosaan etuoviin asti ruiskutetaan asfalttipien irrotusaine. Tämän jälkeen auton yli levitetään esipesuaine voimakkaampana seoksena auton alaosiin ja laimeampana auton yläosiin. Seuraavaksi harjaton huuhtelu, pyöräpesu sekä pehmoharjapesu. Lopuksi huuhtelu, vahaus ja kuivaus.

3. Tehopesu vahalla 27,00 €

Auton yli levitetään esipesuaine voimakkaampana seoksena auton alaosiin ja laimeampana auton yläosiin. Seuraavaksi harjaton huuhtelu, pyöräpesu ja pehmoharjapesu. Lopuksi huuhtelu, vahaus ja kuivaus.

4. Tehopesu 22,00 €

Auton yli levitetään esipesuaine voimakkaampana seoksena auton alaosiin ja laimeampana auton yläosiin. Seuraavaksi harjaton huuhtelu, pyöräpesu ja pehmoharjapesu. Lopuksi huuhtelu ja kuivaus.

5. Boxipesu 29,00 €

Pesu kuten numero 2, mutta yläharja ei laskeudu alas koko pesun aikana.

6. Pick-up pesu 29,00 €

Pesu kuten numero 2, mutta yläharja ei laskeudu ohjaamon jälkeen alas. Tämä pesu on tarkoitettu avolavapakettiautoille ilman lavasuojaa. Lavasuojalla olevat avolavapakettiautot voidaan pestä pesuilla 1.-4.

 

Pakettiautopesu yli 2,3m korkea 4 €

Ottaa ylemmät toiminnot koneesta mukaan.

Pikapesu Christ-yhdistelmäkoneella

Meillä saat autosi puhtaana käteen. Monipuolisista pikapesuohjelmista voit valita autollesi sopivan ohjelman. Pesut suoritetaan ympäristöystävällisillä pesuaineilla. Lue pesuohjelmista tarkemmin alla.

Erinomaisesta pesutuloksesta vastaa Christ Genius Vitesse -autopesuri. Läpiajettava pikapesuhalli on käytössä yötä päivää.

Olemme huolehtineet pesupaikkamme pesuvesien turvallisesta jatkokäsittelystä.

Huom. Jos hallissa tulee ongelmia soita Nesteen numeroon  08264300, yöaikana numero kääntyy hetken päästä päivystäjälle.

Katso pesujono tästä >

  

(Pesujono livekamera vaatii VLC-ohjelman)